Continua la política repressiva a Tortosa

Publicat el

Jutgen un membre d’Arran Terres de l’Ebre en plena vaga general

Avui dimecres 14 de novembre, dia de vaga general, el militant d’Arran Terres de l’Ebre, Dennís Colomé ha hagut d’acudir a judici per reclamar diverses vegades una actitud respectuosa i educada dels Mossos d’Esquadra. Els fets van ocòrrer el passat 11 d’octubre a la nit (abans de la diada espanyolista i feixista de la Hispanidad). quan una patrulla policial va aturar un cotxe amb quatre militants d’Arran “per haver realitzat maniobres sospitoses”, és a dir, parar el cotxe en un semàfor roig. Durant la identificació Dennís va demanar reiteradament un tracte més respectuós, motiu pel qual ha estat denunciat per falta de respecte o desobediència lleu a l’autoritat.

El judici s’ha fet en vaga general, cosa que ha motivat la indefensió de Dennís que no ha pogut tenir la seua advocada perquè estava exercint el dret a vaga, i és una mostra més del malbaratament dels diners públics que es destinen als Mossos d’Esquadra, “que es dediquen a perdre el temps jugant a policies amb el jovent compromès pel territori i no es dediquen a perseguir els autèntics culpables d’aquesta crisi”.

GRUP ANTIREPRESSIU DE LES TERRES DE L’EBRE


Deixa un comentari