Arran Baix Montseny inicia la campanya “Només lluitant tenim futur” amb accions contra bancs i caixes

Publicat el

Extret de naciodigital.cat

La campanya “Només lluitant tenim futur” que ha endegat a començaments d’aquest mes de desembre l’organització de joves de l’Esquerra Independentista Arran ha arribat de ple al Baix Montseny, després de l’acció de protesta portada a terme contra els bancs i caixes de la comarca. Aquest dissabte, totes les entitats bancàries de sant Celoni i d’altres municipis del Baix Montseny s’han llevat amb pancartes al·lusives a la crisi, a les hipoteques, a les retallades i al rescat dels bancs que porten el segell d’Arran i que la pròpia organització política al Baix Montseny anuncia a la seva pàgina de facebook .

“Només lluitant tenim futur” és una campanya a nivell nacional amb l’objectiu de fer front a una situació social i econòmica “d’absoluta precarietat i misèria”, s’explica des d’Arran. També diuen que “si els nostres opressors utilitzen diversos fronts per agredir-nos, nosaltres ens defensarem lluitant a tots els fronts. Perquè no serem vertaderament lliures fins que enderroquem totes les opressions”. Conclouen que només s’aconseguirà amb la conscienciació, l’organització i la lluita.


Deixa un comentari