Arran es presenta a la comarca dels Ports

Publicat el

El passat dissabte 29 de desembre l’assemblea d’Arran La Plana ens vam desplaçar fins la localitat de Vilafranca per presentar la nova organització sorgida l’estiu passat.

Ens hem volgut apropar novament als Ports per ser una comarca molt propera a la nostra i que considerem que té un gran potencial combatiu en el seu jovent.

D’aquesta manera, hem convocat els i les joves de Vilafranca a les 18h. a la Casa Social per fer una xerrada on els hem explicat com treballa ARRAN, tant a nivell d’organització nacional com en l’àmbit local de la comarca de La Plana, quins són els nostres eixos de treball i com encarem des de l’organització la lluita independentista, socialista i feminista. Per tal de completar l’acte, hem finalitzat amb una breu explicació sobre el fracking (quina és la seua finalitat, com afecta tant en el terreny social, econòmic i ambiental a les comarques dels Ports i el Maestrat, qui són els culpables i quina és la nostra resposta com a joves).

També se’ls ha transmés als assistents la nostra voluntat i interés en la possibilitat de que es cree un nucli als Ports, tema sobre el qual ha hagut un xicotet col·loqui al final de l’acte.

A la xerrada han assistit un públic de quinze persones format completament per joves i es retransmetrà per la televisió local juntament a una breu entrevista als ponents.


Deixa un comentari