Arran Matadepera inicia la campanya “seguirem cridant” contra els abusos policials

Publicat el

El nucli d’Arran Matadepera ha iniciat recentment una campanya antirepressiva que sota el lema “seguirem cridant” pretén difondre el cas antirepressiu en el que estan immerses dues militants de l’assemblea.

A continuació reproduïm el manifest:

Manifest: contra els abusos policials, SOLIDARITAT!

El passat agost, dos militants d’Arran Matadepera (abans, Maulets) van anar al festival de reggae més important d’Europa: el Rototom Sunsplash, a Benicàssim, al País Valencià. Una de les primeres nits del festival, de camí a la zona de concerts, a la qual s’hi accedia caminant, van ser aturats per la Policía Nacional. El motiu: cridar consignes independentistes i contra les forces repressives. El policia es va endur als dos joves a les furgones, mentre els deia ¿Podéis repetir lo que gritábais?, a la qual cosa els joves s’hi van negar.

Allà van ser registrats, però com que cap dels dos militants duia res a sobre i, de moment, cridar consignes independentistes no és delicte, la Policía Nacional els va deixar marxar sense comunicar-los cap multa ni irregularitat.

La sorpresa ha estat quan el passat 3 de desembre, 3 mesos després, cada un d’ells ha rebut una multa de 300€ perquè, segons la multa, “le fueron intervenidos 4.61gr de haschish”. Cap dels dos joves matadeperencs fuma marihuana ni en portava a sobre. Ni un gram.

Però aquesta és una evidència més del funcionament autoritari de l’Estat espanyol, on els Mossos torturadors són indultats pel govern i, en canvi, centenars de joves són acusats amb un únic objectiu: acabar amb les veus que criden tot allò que no volen sentir. És un exemple més de la hipocresia del sistema, on els que abans cantaven l’Estaca ara ens menteixen dient que l’Ester Quintana no va perdre un ull per culpa d’una bala de goma. Unes mentides repetides mil vegades que volen enviar un únic missatge:“no pensis, no actuïs, no siguis una veu crítica, o tu també pots rebre”.

Però des d’Arran Matadepera els volem dir que NO, que no ens podran silenciar, que per moltes multes inventades que vulguin posar-nos, la SOLIDARITAT és molt més potent que la seva repressió. Els volem dir que ja no tenim por, que ja no tenim res a perdre, i volem fer una crida a solidaritzar-nos amb els companys multats i, sobretot, a sumar-vos a les diferents lluites per l’alliberament nacional i social que es duen a terme dia rere dia, al carrer.

Perquè NOMÉS LLUITANT TENIM FUTUR!

Independència, socialisme i feminisme!


Deixa un comentari