A l’Alt Empordà també recordem els caiguts en combat per una terra lliure

Publicat el

Des de l’assemblea d’Arran Alt Empordà, en motiu de la Diada del Soldat Català, vam recordar un cop més tots els combatents que han lluitat pels Països Catalans, tot fent homenatge a tots aquells que al 1992 van patir les repressions contra l’independentisme català.

El Documental “Operació Garzón” el qual ja ha corregut moltes de les comarques dels Països Catalans va ser presentat per primer cop a la ciutat de Figueres amb l’assistència d’una vintena de persones. Es va mostrar una vegada més la forta ràtzia de detencions i tortures que es van viure i van patir molts companys, grans combatents que sempre seran recordats arreu del territori pel seu gran compromís amb la lluita i el seu treball per una terra lliure.

Aquest dia no només vam voler recordar independentistes i militants de Terra Lliure víctimes de les repressions del ’92 sinó que també vam recordar a tots aquells que han donat la vida per una terra com van ser els segadors, maulets o antifeixistes. Perquè mai oblidarem la seva lluita, una lluita que ens ha arribat al dia d’avui amb més força que mai per seguir lluitant fins la victòria.


Deixa un comentari