Bicicletada i agitació per Ses Fontanelles

Publicat el

Ses Fontanelles és la darrera zona humida de Palma. Aquest espai natural es troba amenaçat per la construcció d’un macro-centre comercial que podria començar-se a edificar en breu. Dia 2 de febrer és el Dia Mundial de les Zones Humides, un dia perfecte per reclamar la seva protecció definitiva.

És per això que la Plataforma en Defensa de Ses Fontanelles, de la qual Arran en formam part, ha organitzat una bicicletada per la protecció d’aquesta zona el proper dissabte dia 2 de febrer. A les 12 sortirem de la plaça d’Espanya de Palma i arribarem allà a les 13h. Abans, a les 11h, Biciutat fa un circuit per dins Palma, i torna a la plaça d’Espanya a les 12h, d’on sortirem totes plegades cap a Ses Fontanelles.

Dins aquest context, l’assemblea d’Arran Palma hem duit a terme agitació referent a aquest tema, i hem penjat una pancarta reivindicant la defensa i protecció de Ses Fontanelles.


Deixa un comentari