L’amenaça del “fracking” també arriba a les nostres terres

Publicat el

Des d’Arran Terres de l’Ebre volem manifestar el nostre malestar per aquesta nova amenaça al territori. Set pobles de la Ribera i la Terra Alta estan afectats per un permís d’extracció d’hidrocarburs mitjançant la tècnica anomenada “fracking”.

Ens oposem a ser víctimes d’aquest mètode d’explotació perquè és un mètode molt agressiu per al territori, que comportaria una gran despesa d’aigua, una contaminació dels aqüífers i del riu Ebre i també tindria una enorme repercussió en el sector agroalimentari i turístic que hipotecaria, encara més, el futur de les nostres terres. Aquesta tècnica ataca directament a la salut de les persones i pot portar també moviments sísmics.


Som conscients de que aquests projectes responen només a interessos de grans empreses internacionals i capitalistes que els seus beneficis es basen en l’especulació dels recursos energètics.

Tenim més raons encara per rebutjar-lo, ja que fomenta el model energètic obsolet i que dia a dia seguim denunciant, perquè és el que ens ha conduït a les crisis polítiques i econòmiques actuals i el causant també, del canvi climàtic.
Aquest no és el nostre model energètic ni el futur que volem, per això:

ATUREM EL FRACKING, PROU ESPECULACIÓ!
NOMÉS LLUITANT TENIM FUTUR!
ARRAN TERRES DE L’EBRE


Deixa un comentari