Xerrada sobre la LOMQE i botifarrada popular contra el ministre Wert

Publicat el

El passat diumenge 20 de gener l’assemblea d’ARRAN Llera del Ter i el SEPC de l’IES de Celrà vam organitzar una xerrada sobre la reforma educativa plantejada pel ministre d’educació José Ignacio Wert, a més d’una botifarrada contra aquest a continuació.

Els actes van començar vora les dotze del migdia al Local Jove de Celrà amb la intervenció de Xavier Díez (d’USTEC-STes) , a continuació amb la d’Òscar Simón (profesor interí i activista per l’educació pública) i va cloure amb la d’una militant del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC). Les tres van anar enfocades a explicar com es veu afectat el sistema educatiu català públic per aquesta reforma, quins canvis es proposen, què poden motivar-los… i a respondre si realment garanteix un ensenyament públic, popular, català, antipatriarcal i de qualitat. Després, hi hagué un petit debat entre els assistents i els ponents sorbe diversos dubtes que van sorgir.

En acabar la xerrada i per concloure l’acte es va fer una botifarrada popular contra el ministre d’educació Wert i la seva reforma per atemptar contra  el sistema català d’educació pública a la Plaça de l’Església de Celrà que es va allargar fins a mitja tarda.

El joven de la Llera del Ter valorem positivament l’interès de la trentena de persones que van assistir a l’acte i a la botifarrada ja que pensem que cal que tothom sàpiga fins a quin punt és perillosa aquesta proposta de llei i de quines maneres exactes ens pot afectar. És per això que continuarem treballant en aquest sentit, per continuar compartint visions critiques sobre el què passa dia a dia al nostre voltant i ens preocupa.


Deixa un comentari