Crònica de Sant Jordi a Figueres

Publicat el

Imatge

Per la diada de Sant Jordi a Figueres vam obrir per primera vegada una parada a la Rambla juntament amb la gent del SEPC Figueres.

Podies trobar llibres sobre la història i el present dels nostres Països Catalans així com de diferents organitzacions independentistes d’esquerres; també en podies trobar d’autors clàssics de la teoria socialista i altres novel·les actuals amb rerefons polític. Volem aprofitar l’ocasió per demanar disculpes per de la manca de llibres amb temàtica feminista, procurarem que l’any que ve no en faltin!

Cal dir que tots els llibres eren d’editorials alternatives i que els estem molt agraïdes per la feina que fan. Algunes d’elles eren Virus, Tigre de Paper, El Jonc, Edicions de 1979, Txalapatra o Traficantes de sueños entre d’altres.

A la parada tambe vam aprofitar l’ocasió per vendre les noves samarretes d’Arran i del SEPC.

Valorem molt positivament haver fet parada i volem agraïr-vos a totes aquelles persones que vau venir a remenar llibres i, per suposat, a totes aquelles que ens vau comprar algun llibre o alguna rosa i ajudar-nos a finançar l’organització, però sobretot per fer-nos veure amb il.lusió que a la nostra comarca hi ha gent molt crítica i amb ganes d’entendre i apendre com afrontar la conjuntura socio-econòmica i nacional actual.

La cultura al carrer els 365 dies de l’any!
Arran Alt Empordà


Deixa un comentari