Okupem espais. Arrelem al barri

Publicat el

Arrels profundes que perforen el ciment gris de l’especulació capitalista. Arrels que nodreixen els barris de visió crítica, de projectes autogestionats i cooperatius, d’oci no consumista, d’unitat popular, de teixit associatiu, de vida.

Defensem fermament i oberta l’okupació com a mitjà d’alliberament d’espais. Com a símbol de lluita contra l’especulació urbanística, contra la privatització i les restriccions d’ús de l’espai públic i contra la repressió i criminalització constant del jovent organitzat. Defensem l’okupació com a mitjà de creació d’espais crítics amb el sistema opresor, on promoure i difondre idees d’alliberament social, feminista i nacional. Espais on allunyar-nos de l’oci consumista al qual ens aboca la societat en què vivim. Espais crítics que fomenten la unitat popular i enriqueixen el teixit associatiu de vil·les i barris.

Okupem espais per fer créixer arrels al nostre barri.

okupem espais, arrelem al barri web

Arran Fort Pienc


Deixa un comentari