Un altre desnonament, un altre assassinat

Publicat el

Aquest matí, un veï de mitjana edat de l’Eixample de Barcelona, s’ha suïcidat al seu pis del carrer Rosselló poques hores abans que es personessin al seu domicili els mossos d’esquadra i la comitiva judicial per executar el seu desnonament, ja que feia un any que no podia pagar el lloguer.

Un cop més, la misèria a què ens condemna el sistema capitalista ha costat una vida humana. La problemàtica d’exercir el dret fonamental a un habitatge digne ha costat ja la vida a set persones en el que portem d’any als Països Catalans.

La legislació actual representa una aferrissada defensa de la propietat privada, posant els interessos d’uns pocs per davant de les necessitats bàsiques de la majoria de la població. L’actual rumb de les polítiques econòmiques i socials assassina. Assassina a les persones que no poden accedir al CAP i han de fer hores de viatge per poder anar d’urgències, assassina les que no són reconegudes com a persones dignes de ser ateses pel sistema sanitari, assassina a totes les que moren a les llistes d’espera i assassina a totes aquelles persones i families que fa fora de casa seva. I tot plegat per a què? Per mantenir un sistema que arruïna milions de vides.

Des d’Arran Sagrada Família volem condemnar aquest fet. Volem denunciar aquest sistema de crim organitzat robatori a què estem sotmeses i al qual hem de respondre amb la construcció d’un altre model polític, econòmic i social. Un model democràtic on siguem el poble treballador qui decideixi què hem de produïr, on l’únic objectiu de l’economia sigui satisfer les necessitats de la població, on no haguem d’aguantar una casta de paràsits que viu del treball i de la misèria de totes.

El jovent del barri diem prou al saqueig del sistema capitalista, diem prou als desnonaments, diem prou a la misèria! Us esperem a totes a la concentració de demà a les 20h a la Plaça Catalunya.
ARRAN Sagrada Família

Deixa un comentari