Parir és un dret, no una imposició! Escratx feminista pel dret a l’avortament davant les seus del PP

Publicat el

Arran, així com la resta de col·lectius de l’Esquerra Independentista, ens sumem a la mobilització convocada pels grups de dones feministes del Principat prevista per al proper dijous dia 16 de maig davant les seus del Partit Popular (PP) d’arreu dels Països Catalans a favor del dret a l’avortament i contra la política ultraconservadora del govern.

Ens sobren raons per mobilitzar-nos. Les modificacions del PP pel que fa les lleis que regulen la reproducció i l’avortament suposen un endarreriment de més de trenta anys. Però això no és tot. Anem a protestar també contra les retallades en sanitat i la supressió de serveis bàsics, que deixen milers de dones a l’atur i condemnen cada vegada més el treball reproductiu al menyspreu econòmic i l’arraconament. Anem a queixar-nos de la manca absoluta d’educació sexual i reproductiva. Anem a rebutjar la maternitat obligatòria i defensar el dret a decidir sobre les nostres propis cossos.

Contra la ofensiva ultracatòlica de la dreta, Escratx feminista!

Avortament lliure i gratuït!

 

Arran,

Països Catalans 11 de maig de 2013

 


Deixa un comentari