Arran davant l’assassinat del jove antifeixista Clément Méric

Publicat el

Des d’Arran, organització juvenil de l’esquerra independentista, volem manifestar la nostra més ferma condemna de l’assassinat ahir del jove antifeixista Clément Méric a mans de  5 neonazis a la ciutat de París.

Clément Méric era un jove bretó de 18 anys estudiant de ciències polítiques, militant antifeixista i d’un sindicat estudiantil. L’atac es va produir al barri Saint-Lazare de la capital francesa quan va ser sorprès per un grup de caps rapats neonazis que el van agredir brutalment utilitzant un puny americà provocant-li la mort cerebral. Va ser traslladat a l’hospital on no van poder evitar la seva mort.

Així mateix, des d’Arran entenem que l’assassinat del jove Clement no es pot comprendre com un fet aïllat. No és sinó un exemple més de l’ascens que viu el feixisme i les seves manifestacions en forma de violència arreu d’Europa amb la connivència dels governants. Els Països Catalans no en som cap excepció. Exemples recents com les amenaces i agressions perpetrades per membres del GAV i d’España 2000 en l’acte d’homenatge a Estellés celebrat a Burjassot ho posen de manifest.

El feixisme avança si o se’l combat, Clément Méric ni oblit ni perdó!

Cap perdó pels feixistes, cap descans pels seus aliats capitalistes!


Deixa un comentari