[Fort Pienc] Okupem. Arrelem: Campanya en defensa dels espais alliberats

Publicat el

Casals Populars, Centres Socials Autogestionats, Naus ocupades, Espais Veïnals, Blocs de la PAH, Casals de Joves… cada dia són més els espais socials alliberats que entre totes anem teixint als barris i viles dels Països Catalans. Ho fem els moviments socials, les organitzacions polítiques, les associacions de caràcter local, els col·lectius juvenils, i els propis veïns i veïnes organitzats. I ho fem per denunciar un sistema que exclou a les majories socials d’espais on reunir-se i plantejar alternatives, d’espais d’oci, de trobada, d’activitats, d’espais autogestionats. Ho fem perquè volem trencar amb la lògica especulativa i la privatització de les nostres viles i ciutats, perquè volem ser nosaltres, entre totes i tots, que construïm el nou món rere les parets que ara engrendeixen les comptes corrents d’immobiliàries i grans propietaris.

Okupem Arrelem vol ser l’eina per la defensa d’aquests espais, per coordinar-nos, per saber quins són i en quin estat judicial es troben, per informar-nos de les convocatòries, i també, evidentment, per defensar-los políticament, amb arguments sòlids davant de la criminalització i persecució de les autoritats, que pretenen desallotjar els nostres somnis rebels dia si dia també.

Davant els diversos testimonis al llarg d”aquests mesos i amb una forta ofensiva amb un objectiu clar: la persecució dels nostres espais alliberats, hem contemplat com en poques setmanes una ferma voluntat d”arrabassar-nos allò que juntes hem construït durant de temps, amb tants esforços, penes i treballs, símbols clars de la nostra insubmissió i esperança de canvi, insults a la seves ordenances i lleis garants de la desigualtat, la marginació i la misèria.

Ara més que mai,

OKUPEM ESPAIS, ARRELEM ELS BARRIS!

DEFENSEM ELS ESPAIS ALLIBERATS!

#OkupemArrelem

okupemarrelem.wordpress.com/

facebook.com/okupem.arrelemImatge


Deixa un comentari