[Vilanova i la Geltrú] Homenatge a Clément Méric

Publicat el

El passat divendres 7 de juny, uns dies després de l’assassinat del jove antifeixista Clément Méric a París, des d’Arran i Unitat Contra el Feixisme i el Racisme al Garraf vam convocar a Vilanova i la Geltrú una concentració per recordar al militant d’esquerres mort i a totes les víctimes del feixisme.

Una trentena d’assistents ens vam reunir per a enviar una forta abraçada a les seves companyes i a la seva família. Al final de l’acte es va llegir un comunicat on, a banda de solidaritzar-nos amb Clémen,t condemnàvem les declaracions del regidor de PxC a Gramenet en contra de la figura de Guillem Agulló i la impunitat de la que gaudeix el feixisme.

Ahir va ser Clément, fa 20 anys va ser Guillem. Feixisme mai més! No passaran!


Deixa un comentari