[Girona] Valoració setmana de mobilitzacions en contra del congrés de seguretat jurídica a iberoamèrica

Publicat el


En primer lloc volem agrair a totes les persones que s’han sumat a les mobilitzacions que hem convocat juntament amb la CUP i animar a que a les properes convocatòries seguim sumant manifestants.

Aquest congrés amagat darrere d’una càtedra de la UDG té com a únic objectiu garantir el neocolonialisme que el capitalisme espanyol du a terme a Amèrica Llatina. És doncs un capitalisme espanyol que prové dels despatxos de la Caixa, d’Abertis, de Telefònica o d’un llarg nombre d’empreses que participen al congrés, i que explota el poble català i llatinoamericà. És per això que la nostra lluita és al costat dels pobles, mai al costat dels que s’aprofiten del 99% de la població del món.

Amb l’excusa del congrés hem rebut la visita de diverses “personalitats” de la vida política de l’estat espanyol com el Príncep Felip de Borbó, el ministre Alberto Ruiz-Gallardón o l’expresident del govern Jose Luís Rodriguez Zapatero. Des d’Arran no podem permetre que les elits d’aquest estat espanyol vinguin impunement a la nostra ciutat i és per això que hem sortit al carrer i ho farem els cops que calgui.

Volem denunciar també, l’estratègia espanyolitzadora de la casa reial sobre la nostra ciutat, i és per això que un cop més ho hem protestat als carrers, els borbons no són ben rebuts a Girona.

Així doncs unes 60 persones dilluns i un centenar de persones dimarts ens vam manifestar pels carrers de Girona per deixar clar que la nostra ciutat ni és imperialista ni és amiga dels borbons.

Finalment lamentar, un cop més la injustificable actuació de la brigada mòbil dels mossos d’esquadra, que van ferir l’ull d’un manifestant de forma totalment aleatòria i intimidatòria.

El jovent seguem arran

Girona 10 de Juny de 2013

Imagen


Deixa un comentari