Arran expressa ple suport a la vaga indefinida de l’Assemblea de Docents de les Illes Balears

Publicat el

Des d’Arran volem manifestar el nostre total suport a la convocatòria de vaga indefinida de l’Assemblea de Docents de les Illes Balears.

Pensam que els i les docents de les nostres Illes han mostrat una resposta de força i coratge a les retallades i agressions al sector educatiu i a la llengua i cultura pròpia d’aquest país del govern de Bauzá.

Som conscients que la comunitat educativa de les nostres Illes està vivint un moment històric, i per això, ara més que mai, hem d’unir les nostres forces per tal d’enderrocar la dreta més rància que ens ha governat i les seves mesures en contra del poble.

El conflicte provocat per Bauzá i Camps ha esgotat la paciència de docents, mares, pares i alumnes amb la imposició del TIL, convertint-lo en decret llei una vegada quedàs suspès cautelarment per part del TSJIB.

No podem concebre una educació on la nostra llengua quedi reduïda, on s’augmentin les taxes un 5%, on les beques de menjador i transport gairebé desapareguin, on hagi minvat el suport a l’alumnat amb necessitats educatives especials i on el professorat hagi de preocupar-se pel seu lloc de treball si no compleix unes condicions determinades i patint una autèntica repressió per no acatar amb les noves mesures preses pel Govern. Ara hem de dir prou! Ara és el moment de participar en aquesta vaga indefinida, de formar una sola veu amb el professorat, que està disposat a sacrificar-se personalment per aconseguir una educació de qualitat on el TIL no en formi part.

Volem felicitar a l’Assemblea de Docents per haver trencat el gel i donar la primera passa, defensant un sector cabdal en la nostra societat i el futur d’aquest país. Perquè divendres 13 de setembre van començar el curs, però no fou un dia normal; i tampoc ho seran aquests temps que han de venir.

Ni TIL, ni LOMQE ni retallades,

Educació pública, de qualitat i en català!

Arran, organització juvenil de l’Esquerra Independentista

Països Catalans 16 de setembre de 2013


Comments are closed.