Parir és un dret, no una imposició!

Publicat el

Pel dret a decidir sobre el propi cos i per un avortament lliure i gratuït, ARRAN ha realitzat una acció aquesta matinada denunciant el paper de l’Església en el debat sobre l’avortament. Des d’ARRAN defensem el dret de les dones al propi cos i a la pròpia sexualitat, que és també una reivindicació de classe. Amb aquesta acció volem atacar obertament i directa la dreta ultracatòlica i l’ofensiva conservadora. ARRAN, i tot el conjunt de l’Esquerra Independentista, tenim una aposta ferma: ens oposarem a aquesta mesura com a totes les mesures de violència institucional que reforcen l’ofensiva patriarcal i capitalista; prendrem els carrers, portarem la desobediència feminista al centre de la nostra agenda política.

Només lluitant tenim futur!

foto_avortament


Comments are closed.