Arnau absolució. Prou criminalització del jovent en lluita!

Publicat el

Prou repressió contra el jovent en lluita! Arnau Absolució!

Durant la matinada de la passada vaga general del 14 de novembre, un company, veí actiu del Fort Pienc, fou brutalment assaltat i retingut per part de les forces de seguretat privada de TMB dins el context de les mobilitzacions de la vaga. El company rebé vàries contusions al llarg del cos i fou agredit fins i tot quan es trobava emmanillat, incapaç de defensar-se. Finalment, els agents del cos dels Mossos d’Esquadra van coronar la tasca amb la detenció i ingrés a comissaria, on el company es trobà retingut durant més de 12 hores.

Encara per a més indignació, el nostre company s’enfronta a un judici on se li exigeix rendir comptes davant les suposades lesions i danys que ocasionà, en una burda trama que, altra cop, encobreix aquells que amb cops i terror guarden els privilegis de grans empreses com TMB, responsable de l’empobriment que pateixen les classes populars davant l’abús constant i el monopoli d’un dret tant bàsic com el transport. Davant d’això no podem més que denunciar i alçar-nos en contra de la injustícia de la justícia, que assenyala, persegueix, criminalitza i encarcera als i les joves que dia rere dia s’alcen contra la violència encarnada en les institucions i els seus cossos repressius, públics i privats.

Per tot això, solidaritat amb el jovent en lluita, solidaritat amb l’Arnau: Absolució!

Convocatòria: Dimecres 6 de novembre, a les 11h a la Ciutat de la Justícia.

Arran Fort Pienc
Barcelona, 30 d’octubre de 2013


Comments are closed.