Poblenou | Crònica de la presentació del llibre “En defensa d’Afrodita”

Publicat el

El passat divendres 10 de gener, unes trenta persones es van reunir a l’ateneu popular Flor de Maig per escoltar la xerrada sobre el llibre En defensa d’Afrodita, contra la cultura de la monogàmia, que donaria una de les seves autores, Na Pai. Es va explicar com actualment vivim una cultura totalment monògama a causa del sistema econòmic capitalista en què vivim actualment, que busca una societat dividida en nuclis unifamiliars, i que això ens impedeix plantejar-nos altres tipus de relacions sexo-afectives, deixant alhora clar que aquesta no és una postura contrària a les relacions monògames, que són també respectables.

Al finalitzar la xerrada, es va donar pas a un debat on es van afegir idees (algunes per part d’altres col·laboradors del llibre) molt interessants sobre el tema: la sexualitat i el patriarcat, la divisió entre amant i amic, la “por” a la sexualitat amb la que s’arriba a l’adolescència, etc. Quan es va donar per finalitzat aquest debat, es va concloure la vetllada amb un ambient més tranquil, amb cerveses, bikinis i bona música. En definitiva, es tractà d’un espai per  l’autoformació, la reflexió i el debat però alhora pel divertiment.


Comments are closed.