Arran amb els antifeixistes encausats per participar dels actes del 20è aniversari de l’assassinat de Guillem Agulló

Publicat el

Arran vol expressar ple suport als cinc antifeixistes encausats per una falsa denúncia d’uns feixistes durant els actes  pel 20è aniversari de l’assassinat de Guillem Agulló i Salvador que es van dur a terme el passat abril a Burjassot, així com fer una crida a participar en la concentració de suport que hi haurà el mateix dia del judici, el proper dimecres 22 de Gener, a les 10.15 hores davant dels Jutjats de Paterna.

Els cinc encausats, denunciats per coneguts feixistes de Burjassot, han sigut víctimes d’un muntatge fabricat pels denunciants, amb la intenció de criminalitzar el moviment antifeixista i els actes que van tindre lloc a Burjassot per recordar Guillem Agulló quan s’acomplien 20 anys de l’assassinat.

Arran, com vam fer aleshores, destaca  la gran participació que van tenir els actes. La manifestació va transcórrer amb tranquil·litat, sense cap incident, excepte els provocats per la presència d’un grup aïllat de feixistes que va increpar, gravar i provocar als participants de la marxa però, sense cap èxit. És per això, que ens inunda la perplexitat quan davant de la provocació feixista inútil, els mateixos feixistes provocadors denuncien cinc antifeixistes participants de la manifestació.

Màxim suport als encausats.

Visca la lluita antifeixista.
No passaran!


Comments are closed.