El Raiguer | Acció a favor de l’avortament

Publicat el

Des de l’assemblea d’Arran Raiguer volem reivindicar l’atac a la seu del PP que va tenir lloc la passada matinada a Inca. L’acció es va basar en una pintada amb el lema “Avortament lliure i gratuït” i en el llançament d’ous de pintura a la façana. L’hem duita a terme dins la campanya “Només Lluitant Tenim Futur” i amb el principal objectiu d’externalitzar la tremenda injustícia que suposa l’anomenada Llei Gallardón, que fa retrocedir els drets de les dones més de trenta anys enrere, llevant-nos el dret al propi cos i a decidir sobre ell, mostrant així la seva cara més retrògrada i masclista. No dubtem tampoc que és una llei dictada per l’esglèsia catòlica i la conferència episcopal. En definitiva, els assenyalem com a culpables de restringir una vegada més la llibertat de les dones i ens mantenim ferms en la convicció que Només Lluitant Tenim Futur! Feminisme és llibertat!


Comments are closed.