Palma | Acció en solidaritat amb les treballadores de Panrico en vaga indefinida

Publicat el

Militants de l’Esquerra Independentista han realitzat una acció a la fàbrica que l’empresa Panrico té al polígon de Son Castelló, a Palma. Aquesta ha consistit en l’aferrada de cartells a l’entrada de l’edifici, així com la realització d’una pintada a una de les seves façanes.

D’aquesta manera s’ha volgut expressar la solidaritat mallorquina amb les treballadores de la fàbrica de Santa Perpètua de Mogoda, en vaga indefinida contra l’ERO que amenaça de deixar-les al carrer des de fa mesos. Aquest suport es fa especialment necessari, ara que l’empresa ha volgut criminalitzar la plantilla en vaga portant-la a judici per reclamar-li les pèrdues generades per la lluita.

Si els empresaris tenen els doblers i el suport de l’estat, nosaltres tenim la força de l’organització i la solidaritat. Animam a les treballadores de Panrico a seguir lluitant amb la certesa de què són exemple per la classe treballadora d’arreu dels Països Catalans.

L’Esquerra Independentista, amb les lluites obreres dels Països Catalans!


Comments are closed.