Qui la fa, la paga! Estenem l’#EfecteCanVies!

Publicat el

Assemblees, tallers, menjadors, creativitat, complicitats, suport mutu, veïnatge i xarxa. Sala d’assaig per grups novells, espai per a l’impuls de noves alternatives, centre de difusió i creació cultura… tot això enmig de la Barcelona aparador pel turisme, la ciutat de la uniformitat, el civisme i el control. Tot això a Can Vies, arrelant al barri de Sants des de fa 17 anys.

Malgrat tractar-se d’un espai estimat per les veïnes de totes les edats i procedències, referent per a tot el país i conegut arreu dels moviments socials de l’estat; l’alcalde Xavier Trias, amb la complicitat del regidor del districte de Sants-Montjuïc i les reiterades pressions de TMB (empresa propietària de l’edifici) ha decidit acabar amb 17 anys d’arrelament i desallotjar un centre neuràlgic de lluita i resistència mitjançant un dispositiu dels mossos d’esquadra que ha deixat el barri de Sants en un estat de setge policial durant dos dies. Ja es compten, de moment, sis persones detingudes i desenes d’identificades i amb l’atac deliberat i perfidiós a les seus del setmanari La Directa i la cooperativa autogestionària La Ciutat Invisible.

Volem deixar clar que la nostra reacció és una resposta política a la seva violència i que davant dels mecanismes repressius per desactivar qualsevol espurna de dissidència, somnis i esperança, nosaltres seguirem amb les mostres de solidaritat, seguirem assenyalant els culpables, seguirem resistint als nostres espais alliberats, seguirem incansables generant alternatives,  seguirem als carrers i a les places defensant el que és nostre i seguirem defensant Can Vies. Perquè Can Vies és molt més que quatre parets i no s’acaba aquí.

Estenem l’#EfecteCanVies!

40convocatòries

 


Comments are closed.