#28akEreLIBRE | ARRAN en solidaritat amb el jovent independentista basc

Publicat el

Demà, 22 de setembre, el tribunal polític de l’Audiència Nacional (AN) pretén jutjar a 28 joves basques acusades de pertànyer a SEGI, organització il·legalitzada i considerada terrorista des del 2007. Aquest judici ve després que el juny d’aquest mateix s’absolguera a 40 joves acusades pel mateix.

Davant d’aquest judici-farsa, les joves cridades a l’AN han decidit desobeir, cadascuna a la seua manera i amb diferents iniciatives: algunes es quedaran a Loiola on s’hi farà com en altres ocasions un mur humà (Aske Gunea) al voltant de les joves, mentre que d’altres aniran demà a Madrid al judici a denunciar el que consideren una farsa.

Des d’ARRAN volem mostrar la nostra solidaritat amb les 28 joves i també amb totes les que a Euskal Herria pateixen dia a dia aquesta repressió contra el jovent organitzat. Denunciem l’Estat Espanyol, que una vegada més torna a demostrar el seu caràcter dictatorial i la seva nul·la voluntat de resoldre el conflicte a Euskal Herria. Així mateix, apostem per la desobediència a les lleis espanyoles com l’únic camí per seguir construint la solució a aquest conflicte.

Visca la lluita dels pobles oprimits!
Contra la repressió política, som el vostre pitjor malson!


Comments are closed.