Neix a Olesa de Montserrat una nova assemblea d’Arran

Publicat el

Des de l’organització juvenil independentista, socialista i feminista de l’Esquerra Independentista dels Països Catalans celebrem el naixement d’Arran Olesa de Montserrat, un nucli que emergeix de les inquietuds polítiques i ideològiques que conduïren fa un any un grup de joves a la creació de l’Assemblea de Joves Independentistes d’Olesa (AJIO). Després d’un any de consolidació i treball, les joves de l’AJIO es constitueixen ara com a Arran Olesa veient la necessitat d’adquirir noves eines i formació per la construcció del moviment juvenil al municipi.

Olesa és un poble amb força teixit associatiu i cultura popular on la manca d’espais propis per entitats i per joves, ha despertat la necessitat de dinamitzar el jovent del poble, crear un espai d’oci alternatiu i visibilitzar les problemàtiques específiques que les afecten.

Amb l’autonomia que caracteritza els nuclis de l’organització, però amb l’aposta ferma per la unitat d’acció en clau nacional, Arran Olesa treballarà per la generació de consciència al voltant de la triple opressió que patim, així com per donar continuïtat a les activitats que ja desenvolupava l’AJOI i al projecte del Casal Independentista i Popular d’Olesa.

El primer front de lluita s’iniciarà amb una campanya entorn la problemàtica de l’habitatge, donant l’elevat nombre de cases i pisos buits que existeixen al poble. Celebrem doncs, el naixement d’una nova assemblea que suposarà un pas més en la construcció del moviment juvenil que ens faça avançar cap a uns Països Catalans socialistes i feministes.

Arran, organització juvenil de l’Esquerra Independentista
Als Països Catalans, 22 de març de 2015


Comments are closed.