ARRAN | Nosaltres també som antifeixistes!

Publicat el

Ens trobem de nou davant d’un cas repressiu amb unes acusacions i una condemna desorbitades, que pretenen exterminar qualsevol lluita per la llibertat, la igualtat i la transformació social basant-se en una acusació infundada i desmesurada. A aquestes sis companyes antifeixistes, la Fiscalia Provincial de Barcelona els demana 15 anys de presó, i 24 mesos de pena multa -que en cas de no poder pagar, comportaria un any més de presó- pels fets del 12 d’octubre de 2013. Una vegada més les institucions i el feixisme es donen la mà per acabar imposant un retrocés dels drets i la llibertat personal i col·lectiva.

Ara, més que mai, cal unir-nos i recolzar-nos per combatre de manera directa tota expressió xenòfoba i evitar que el feixisme circuli pels carrers de les nostres viles i ciutats. Combatre el feixisme és una tasca de totes. Cal la unitat antifeixista i respondre per tots els mitjans i amb totes les forces, amb l’acció directa, per a cridar contra qualsevol tipus d’agressió, doncs totes som antifeixistes!

Cal combatre i respondre contundentment totes les agressions feixistes com la viscuda a Lleida per part de 4 neonazis, o com les recurrents agressions homòfobes que pateixen les companyes LGTBI, així com la proliferació de formacions polítiques racistes que fan apologia de la ideologia feixista aprofitant-se de l’actual context de precarietat.

Des de l’organització juvenil de l’Esquerra Independentista , Arran, volem mostrar tot el nostre suport a les sis antifeixistes encausades pels fets del 12 d’octubre del 2013 al barri de Sants de Barcelona, doncs el feixisme avança si no se’l combat.

Arran i el conjunt de l’Esquerra Independentista no s’aturarà en el combat contra el feixisme allà on es presenti, sigui en la forma que sigui. No permetrem tampoc que el sistema policial i judicial l’empari. I ni molt menys, ens deixarem confondre ni arraulir per una fiscalia creada suposadament per perseguir els delictes d’odi i que en aquests moments apunta precisament als qui els combaten.

Si ens toquen a una, ens toquen a totes.

No saltres també som antifeixistes!

 

Arran, organització juvenil de l’Esquerra Independentista
Als Països Catalans, 9 de juny del 2015


Comments are closed.