#AlfonAbsolución | ARRAN davant la possible entrada en presó del company Alfon

Publicat el

Hui, 16 de juny, el Tribunal Suprem es reunirà per decidir si dóna validesa al recurs interposat per la defensa per tal que el nostre company Alfon siga absolt de la condemna de 4 anys imposada després del judici del passat 25 de novembre per haver participat en la Vaga General del 14 de novembre del 2012 a Vallecas, el seu poble.

Aquest jove castellà va ser detingut aquell 14 de novembre per la seua activitat política, vinculat al moviment popular i antifeixista del barri, tot i que segons la versió policial va ser detingut per portar una bossa amb explosius, Alfon ho ha negat des del principi quedant la seua paraula contra la dels policies.

Tot el procés judicial ha estat ple d’irregularitats contra Alfon, i són aquestes irregularitats les que han servit a la defensa per a posar el recurs que es discuteix hui. No s’ha trobat cap prova sòlida que incrimine a Alfon, no s’han tingut en compte els testimonis presentats per la defensa i la bossa no ha sigut ben conservada durant la cadena de custòdia, podent ser manipulada, ni s’han analitzat les empremtes que s’hi van trobar.

Amb tota aquesta informació és evident que el d’Alfon és un judici polític, n’agafen a un per a acovardir­nos a totes. Però no, davant de la creixent repressió de l’Estat, especialment dirigida al jovent, tant a Vallecas i la resta de Castella com als Països Catalans seguirem responent amb lluita.

Des d’ARRAN exigim l’absolució d’Alfon i enviem una salutació solidària a tot el jovent combatiu castellà que pateix dia a dia la repressió.

A Castella i als Països Catalans, la seua repressió no atura el combat!
Si no ens deixeu somiar, serem el vostre pitjor malson!

Contra els muntatges policials, ALFON LLIBERTAT!

 

ARRAN, organització juvenil de l’Esquerra Independentista
Als Països Catalans, 16 de juny de 2015


Comments are closed.