#EuTambémSouIndependentista | ARRAN davant les detencions de hui a Galiza

Publicat el

Aquesta matinada la Guàrdia Civil espanyola ha detingut en diverses comarques gallegues a nou militants de l’Esquerda Independentista, aquesta nova operació repressiva de l’estat s’emmarca en la campanya engegada fa dos anys contra la suposada organització terrorista Resistência Galega, que llavors els va portar a empresonar a quatre joves independentistes i posteriorment a altres dos que participaven en col·lectius antirepressius i de solidaritat amb les preses polítiques.

Les detencions de hui van adreçades a militants de l’organització política Causa Galiza. Segurament sota les acusacions de “col·laboració amb banda armada” o “enaltiment del terrorisme”, sovint usades per l’estat amb la intenció de criminalitzar qualsevol moviment revolucionari, estes 9 militants independentistes hauran d’enfrontar-se a penes de presó, a les tortures policials o a la dispersió, fets comunament utilitzats per l’Estat Espanyol per a fer-nos callar.

En aquest cas els fets són encara més esperpèntics, ja que tant en el primer judici contra les suposades militants com en els següents contra persones del seu “entorn”, així com també ara, no hi ha hagut cap tipus de prova de la existència d’eixa organització terrorista més que les declaracions de quatre policies que asseguraven que creien en la seua existència.

Des d’ARRAN condemnem aquesta nova ofensiva repressiva de l’estat, així com totes els que afecten a les companyes de l’Esquerda Independentista gallega. Per això, ara més que mai seguirem teixint lligams de solidaritat internacionalista amb totes les preses polítiques d’arreu fins que totes estiguen en llibertat.

Contra la seua repressió, la nostra solidaritat!

Fins l’últim rescat la lluita continua!

Liberdade presas políticas galegas!

Que voltem para a casa!

Arran, organització juvenil de l’Esquerra Independentista
Als Països Catalans, 30 d’octubre del 2015


Comments are closed.