Ribera Baixa | Recent agressió d’un grup de feixistes a 4 companys

Publicat el

Des dels diferents col·lectius de la ribera volem condemnar els fets ocorreguts sobre 5 de la matinada del divendres 18 per la zona de Mestalla i Facultats, on anaven 4 companys i es van trobar amb un grup d’entre 20 i 30 feixistes d’UltraYomus que els van atacar.

Els companys es van veure forçats a fugir amb la mala sort que varen agafar a un d’ells, a qui tiraren al terra i van donar puntades, obrint-li el cap i provocant-li diverses contusions a les costelles i a les cames.
Fets com aquestos no són aïllats, han anat repetint-se als Països Catalans i a tot l’estat espanyol agressions feixistes contra gent per qüestions de raça, orientació sexual, ideologia i altres.


També volem denunciar que moltes d’aquestes accions feixistes compten amb la impunitat i complicitat policial i, a més, la inactivitat i permissivitat des de les institucions públiques que ajuden al manteniment d’aquestes activitats.
Volem remarcar que cal tornar als carrers i fer veure que no van a poder amb nosaltres, que nosaltres som més i que juntes som més fortes.

CONTRA EL FEIXISME, NI UN PAS ENRERE!

CAP AGRESSIÓ SENSE RESPOSTA!

VISCA LA LLUITA ANTIFEIXISTA!

Arran, organització juvenil de l’Esquerra Independentista
A la Ribera Baixa, 19 de març del 2916


Comments are closed.